skip to Main Content

We zijn er voor zelfstandig ondernemers

Ook als je zelfstandig ondernemer bent, kun je de impact van de coronacrisis en andere ontwikkelingen voelen. Veel zelfstandigen moeten creatief zijn om zich hierbij staande te houden.

Geldt dit ook voor jou? Dan sta je gelukkig niet alleen! ZKIJ Werkt Door helpt je graag om deze moeilijke tijden door te komen. We kunnen je helpen om je onderneming te versterken. Ook kunnen we je begeleiden naar werk waarin je als zzp’er aan de slag kunt. Daarnaast kunnen we je helpen aan om- of bijscholing, zodat je als ondernemer nieuwe kansen kunt pakken. Een andere mogelijkheid is om, net als sommige andere zelfstandigen, (tijdelijk) in loondienst te gaan werken.

Waar je ook behoefte aan hebt – coaching, een opleiding, advies of iets anders – ZKIJ Werkt Door staat altijd voor je klaar. Wij helpen je graag om de stappen te zetten die jij nu nodig hebt!

Agenda

Telefonisch spreekuur

30/05/2022

Lees meer

Telefonisch spreekuur

06/06/2022

Lees meer

Bekijk onze agenda

We helpen je met

Inzicht

in je arbeidsmarktpositie en nieuw loopbaanperspectief

Advies

om aan het werk te blijven op een manier die bij je past

Begeleiding

bij het zetten van de stappen die jij nodig hebt

Verbinding

met partijen die bieden wat jij zoekt

Neem meteen
contact op

Contact opnemen is gratis en vrijblijvend. Laat je gegevens achter en we bellen je binnen 48 uur terug. Mailen kan ook naar rmt.zkij@zkijwerktdoor.nl, vermeld in je mail bij voorkeur je vraag en telefoonnummer.

Back To Top