Ga naar hoofdinhoud

Jouw technische toekomst
begint in de Techniektuin IJmond!

Doe mee en meld je aan vóór 22 maart

Overal waar je in de IJmond regio om je heen kijkt zie je techniek, want onze regio ademt techniek. Het is de thuisbasis voor veel technische bedrijven. Veel van deze technische bedrijven zijn op zoek naar jou! Maar ik heb toch niet de juiste opleiding of werkervaring, hoor ik je denken. Klopt. Je hebt de juiste opleiding en ervaring nog niet, maar als de Nederlandse taal beheerst en gemotiveerd bent, kun je de ervaring opdoen via de Techniektuin IJmond. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Leer de techniek kennen

Het WerkgeversServicePunt ZKIJ, Techport, het NOVA College en vijftien technische bedrijven hebben de handen ineengeslagen. Zij willen jou de kans geven om te ontdekken of werken in de techniek iets voor jou is. Een baan in de techniek betekent een stabiele baan, met een goed salaris en met veel doorgroeimogelijkheden, want er is en blijft de komende tientallen jaren ontzettend veel vraag naar technisch geschoold personeel. Er liggen dus volop kansen voor gemotiveerde en enthousiaste mensen zoals jij!

Hoe werkt de Techniektuin?

De Techniektuin IJmond duurt twaalf weken. Tijdens de eerste zes weken ontdek je welke richting binnen de techniek bij je past. Je kunt o.a. snuffelen aan installatie-, proces-, metaal-, elektrotechniek en isolatietechniek. Naast les van docenten, krijg je ook gastlessen van echte vakkrachten van de aangesloten bedrijven. Samen met de docenten kijken jullie welke richting het beste bij jou past. Aan de hand van dit advies ga je zes weken stagelopen bij een bedrijf. Je wordt tijdens dit hele proces begeleidt door een mentor en een begeleider vanuit het bedrijf.  Bevalt het jou en het bedrijf na de stage, dan biedt het bedrijf jou een contract aan.

Opleiding en ervaring is niet nodig! Wel ben je gemotiveerd om iets te leren en beheers je de Nederlandse taal om de lessen te kunnen volgen.

Meld je aan!

Meld je hier aan om mee te toen met de Techniektuin IJmond. Je kunt je aanmelden tot 22 maart. Nadat je je hebt aangemeld nodigen we je uit voor een gesprek op 25 maart.

Heb je vragen over het traject? Je kunt altijd mailen naar techniektuin@wspzkij.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Techniektuin IJmond wordt georganiseerd door WerkgeversServicePunt ZKIJ in samenwerking met Techport.

Back To Top