Ga naar hoofdinhoud

Van monteur tot sales demonstrateur: hoe Niels dankzij ZKIJ Werkt Door zijn droombaan vond.

Niels (46) heeft jarenlang met passie gewerkt in de carrosserie metaaltechniek, waarbij hij zich opwerkte van monteur naar demonstrateur van veegmachines aan klanten. Hoewel de coronacrisis hem noodgedwongen terugbracht naar zijn oude baan als monteur, wist hij dat hij meer wilde en besloot hij contact op te nemen met ZKIJ Werkt Door.

Bij ZKIJ Werkt Door ontmoette hij loopbaancoach Berina, die hem hielp om zijn dromen waar te maken. Dankzij haar praktische tips over solliciteren via LinkedIn, bedrijven benaderen en netwerken, vond Niels uiteindelijk de perfecte baan als sales demonstrateur bij een toonaangevend familiebedrijf in de technische groothandel.

Niels straalt nu van geluk sinds hij zijn nieuwe baan heeft gevonden. Hij rijdt elke dag in zijn eigen omgebouwde bus met diverse gereedschappen en bezoekt klanten door het hele land, van Winschoten tot Den Haag. Zijn missie is om ervoor te zorgen dat hun technische wensen vervuld worden en hij doet er alles aan om maatwerk te leveren.

Door de hulp die hij kreeg van ZKIJ Werkt Door, is Niels niet alleen blij met zijn nieuwe baan, maar is zijn werkmotivatie ook enorm toegenomen. Hij is zo dankbaar voor de ondersteuning van ZKIJ Werkt Door dat hij iedereen aanraadt om contact op te nemen met deze geweldige organisatie als ze ook een nieuwe stap in hun loopbaan willen zetten. Met ZKIJ Werkt Door aan hun zijde is succes binnen handbereik!

Back To Top