Ga naar hoofdinhoud

Foto van Denise

Denise (28) merkte dat haar werk als coördinator facilitair bij een woningcorporatie haar geen voldoening meer gaf en wilde ontdekken welke functies beter aansloten op haar talenten. Ze kreeg het advies contact op te nemen met ZKIJ Werkt Door. Loopbaancoach Liza hielp haar ontdekken wat echt goed bij haar paste. 

Liza stelde gerichte vragen om haar onder meer te helpen haar drijfveren te ontdekken. Dankzij de coaching kwam Denise erachter waar ze écht enthousiast van wordt. Na een paar fijne gesprekken had ze een beter beeld van wat ze zocht in een functie. 

Al snel zag Denise een vacature voor verzuimconsultant bij Perspectief voorbijkomen. De functie sprak haar erg aan. Ze vertelt: “Werken is voor veel mensen een groot onderdeel van hun leven. Het is vervelend als dit om wat voor reden dan ook even niet lekker meer loopt. Ik vind het belangrijk om in zulke situaties iets te kunnen betekenen voor zowel de werknemer als de werkgever en hen hierin te begeleiden.” 

Ze solliciteerde en werd aangenomen. Ze vertelt dat ze dankzij de inzet van ZKIJ Werkt Door haar werkgeluk terugvond in haar nieuwe baan. “Het was een klein, maar broodnodig duwtje in een nieuwe richting,” vertelt ze. De loopbaancoaching van Liza gaf haar een breder perspectief op haar loopbaan en de kansen die er voor haar lagen. 

Denise wil anderen in haar situatie graag advies geven: neem contact op met ZKIJ Werkt Door! “Ik heb al een aantal vrienden van mij die vastlopen in hun huidige werk geadviseerd zich aan te melden bij ZKIJ Werkt Door, wat zij onlangs ook hebben gedaan”.   

Overweeg jij ook je horizon te verbreden en een nieuwe weg in te slaan in je carrière? ZKIJ Werkt Door staat voor je klaar, helemaal kosteloos en zonder enige verplichting. Neem gerust contact met ons op en ontdek jouw mogelijkheden! 

Back To Top