Ga naar hoofdinhoud

We zijn er voor mensen zonder diploma

Zonder diploma heb je weinig zekerheid. Het is dan lastig om werk te vinden én om dat te behouden. Vaak verdwijnen de banen van mensen zonder diploma het eerst.

Maar als je geen diploma hebt, is het niet altijd makkelijk om dat alsnog te halen. Misschien heb je naast je werk geen tijd voor een opleiding of weet je niet hoe je dat moet betalen. Misschien is een volledige opleiding te zwaar voor je. Of je bent onzeker of je het wel kunt, omdat je lang niet naar school bent geweest.

Praktijkleren zou dan een ideale oplossing kunnen zijn. Hierbij ga je leren en werken tegelijk. Binnen een paar maanden haal je een praktijkverklaring. Je gaat niet terug naar de schoolbanken, maar leert bij een bedrijf zelf. Wat je precies leert, wordt helemaal op jou aangepast. Ondertussen krijg je loon of wordt je uitkering doorbetaald.

Zo kun je op papier aantonen wat je hebt laten zien in de praktijk. Hiermee sta je sterker als je later verder wilt leren of ergens anders gaat werken.

Wil jij een praktijkverklaring halen? En woon je in de regio Zuid-Kennemerland en IJmond? ZKIJ Werkt Door helpt je graag om een werkplek te vinden die bij jou past. Samen kijken we of je kunt leren bij het bedrijf waar je nu werkt. En als je nu geen werk hebt, gaan we samen op zoek naar een passende werkgever. Helemaal gratis!

Zou praktijkleren bij jou passen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Wij kunnen je in verschillende richtingen helpen aan een praktijkleerroute

Assistent bouwen, wonen en onderhoud
Assistent techniek
Assistent dienstverlening en zorg
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Assistent installatie-en constructietechniek
Assistent logistiek
Assistent mobiliteitsbranche
Assistent verkoop/retail

Neem meteen
contact op

Contact opnemen is gratis en vrijblijvend. Laat je gegevens achter dan bellen we je terug om jouw situatie te bespreken en te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacybeleid*
Kom ook met ons in contact via van onze spreekuren en onze inloopochtenden in Haarlem en Beverwijk!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top