Ga naar hoofdinhoud

Als je praktisch geschoold personeel nodig hebt, of wil investeren in het opleiden van je team, dan is Praktijkleren iets voor jouw bedrijf! Hiermee bied je nieuwe kansen voor je personeel. Praktijkleren is geschikt voor iedereen die werkt maar geen afgerond mbo-diploma heeft en geen opleiding kan volgen. Of voor werkzoekenden zonder afgeronde mbo-diploma die willen laten zien wat ze kunnen.

Als werkgever profiteer je van diverse voordelen. Je ontwikkelt je bedrijf door, door te investeren in jouw personeel. En je kunt jouw medewerkers ontwikkeling bieden, de betrokkenheid en inzetbaarheid van medewerkers vergroten en gekwalificeerd personeel vinden.

Daarnaast kun je zelf nieuw personeel opleiden en daarvoor een landelijk erkende mbo-verklaring ontvangen. Ook bied je kansen voor gemotiveerde werkzoekenden en kun je de praktijkverklaring opnemen in het beloningssysteem van jouw bedrijf. Bovendien krijg je snel inzicht in de kwaliteiten en vakvaardigheid van de kandidaat.

Heb je hier interesse in? Neem dan eens contact met ons op om hierover te praten!

Neem meteen contact op

Contact opnemen is gratis en vrijblijvend. Laat je gegevens achter dan bellen we je terug om jouw situatie te bespreken en te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Back To Top