Ga naar hoofdinhoud

In de regio Zuid-Kennemerland en IJmond werken organisaties op de arbeidsmarkt actief samen. Hiermee willen we extra ondersteuning bieden aan mensen die dit nodig hebben om werk te vinden of te behouden.

Ons doel? Jou laten zien welke routes mogelijk zijn op weg naar werk. Dit kan bijvoorbeeld door met elkaar te kijken naar omscholingsmogelijkheden, naar kansen in een nieuwe sector of door je te helpen bij je sollicitatie. Ook ondersteunen we werkgevers met advies over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Samen zetten we een volgende stap!

RMT ZKIJ is een samenwerking van:

In de media

Meer weten over werk in jouw regio? Ontdek Werk.nl!

Ben je op zoek naar werk, of denk je erover een (andere) baan te vinden?…

Lees meer
Lonneke en Joury

De sollicitatietips van Lonneke en Joury

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? Leuk! In welke branche je ook werkt, een goede eerste…

Lees meer

De arbeidsmarkt is altijd in beweging. Nieuwe banen ontstaan, werkzaamheden verschuiven of oude banen verdwijnen. Verschillende sectoren kampen met een personeelstekort, terwijl mensen in andere takken juist hun baan kwijtraken.

Als jij in deze onzekere tijden zoekt naar nieuw werk, is het fijn als je daarbij zeker bent van passende begeleiding. ZKIJ Werkt Door luistert, adviseert en helpt jou. Bijvoorbeeld met om- en bijscholing, zodat je succesvol de stap zet naar werk in een kansrijke sector.

Onze dienstverlening is persoonlijk, vrijblijvend en gratis. Of je nu werknemer, starter op de arbeidsmarkt, zelfstandig ondernemer of werkgever bent; wij zijn er voor jou!

Neem meteen contact op

Contact opnemen is gratis en vrijblijvend. Laat je gegevens achter dan bellen we je terug om jouw situatie te bespreken en te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Back To Top