Ga naar hoofdinhoud

Het is nooit te laat
om weer te leren!

Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Tóch nog een diploma en aan de bak!

Misschien kriebelt het bij je om weer te gaan leren, maar weet je niet waar je moet beginnen. Of wil je graag een ander beroep, maar heb je niet het diploma dat je nodig hebt. Zou je graag iets anders met je werk willen, maar weet je nog niet wat of welke opleiding daar het beste op aansluit? Wat je situatie ook is, het is nooit te laat om te leren!

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt

Er zijn veel verschillende manieren van leren. Is onderwijs in een klaslokaal voor jou niet de beste manier? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een leerwerktraject, waarbij je al werkend het vak in de praktijk leert. Er is meer mogelijk dan je denkt. Leren kan op veel niveaus: van een cursus of Praktijkleren naar een volledige mbo-, hbo-, of wo-opleiding. ZKIJ Werkt Door ondersteunt je graag, gratis en vrijblijvend. We helpen je om erachter te komen wat bij jou past en welke opleiding daar het beste bij aansluit. Ook kunnen we meekijken of je opleiding voor je betaald kan worden. Zo zet jij snel je eerste stap om weer aan de bak te gaan!

Keuzehulp, Werkfit, Leren, Werk Vinden, Taal. ZKIJ Werkt Door

Gaan we samen aan de bak?

Ben je klaar om weer te gaan leren, of om erachter te komen wat je wilt? We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat de beste stappen zijn voor jou. Je zit nergens aan vast en dit kost je niets.

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Bakkie doen?

Wij gaan graag met je in gesprek over wat er bij jou past.  

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

Als je andere vragen hebt, kun je die mailen naar: rmt.zkij@zkijwerktdoor.nl.

Hopelijk zien we je binnenkort en gaan we samen aan de bak!

Back To Top