Ga naar hoofdinhoud

Het Werkfestival, 6 juni 2023

Datum: 06/06/2023
Tijd: 13:30 - 16:30
Locatie: Nova Campus Beverwijk, Laurens Baecklaan 23-25, Beverwijk
Toevoegen aan mijn agenda 06/06/2023 13:30

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan bij jou in de buurt? Ben je benieuwd welke leuke bedrijven er in jouw regio te vinden zijn, en hoe het is om bij hen te werken? Kom dan naar het Werkfestival!

Op het Werkfestival is van alles te doen. Zo krijg je sollicitatietips, kun je meedoen aan een loopbaanspel en op de foto in de fotobooth. Ook kun je met een VR-bril verschillende jobs ervaren. Maak kennis met werkgevers uit je regio en ga met hen in gesprek over de mogelijkheden voor jou. Ben je juist benieuwd of leren en werken tegelijkertijd iets voor jou is? Nova College vertelt je graag over de mogelijkheden van volwassenenonderwijs of leren terwijl je (betaald) werkt.

Wat je situatie ook is, je bent welkom op het Werkfestival. Heb je bijvoorbeeld een arbeidsbeperking, heb je al lang niet gewerkt, of ben je net afgestudeerd maar weet je niet welke volgende stap je wilt zetten? Kom langs en ontdek de mogelijkheden voor jou bij bedrijven in jouw buurt. Tussendoor kun je terecht bij de aanwezige foodtrucks voor de lekkerste hapjes. Je mag maximaal 1 begeleider meenemen naar het Werkfestival.

Ben je benieuwd welke bedrijven je op het Werkfestival tegenkomt? Hier vind je ze!

Wil je je aanmelden? Dat kan door het onderstaande formulier in te vullen. We horen graag of je komt!

Heb je tussentijds vragen? Mail dan gerust naar werkfestival@wspzkij.nl.

Inschrijfformulier

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Back To Top