Ga naar hoofdinhoud

LinkedInhoud 23 mei

Datum: 23/05/2023
Tijd: 09:30 - 12:00
Locatie: Turquoise Coöperatie, Prinses Beatrixplein 51-53, Haarlem
Toevoegen aan mijn agenda 05/23/2023 09:30

Bijdrage in de kosten: 50 euro voor alle drie de sessies inclusief een naslagwerk met tips

In drie sessies zicht op jouw nieuwe werk met LinkedIn als hulpmiddel.
Data: 9, 16 en 23 mei

LinkedInhoud wordt georganiseerd door Het is Netwerken. Het is Netwerken richt zich op de oudere werkzoekende en ondersteunt bij het vinden van nieuw werk.

Zet jij jezelf stevig én herkenbaar neer op LinkedIn?
Weet jouw netwerk op LinkedIn waarvoor je benaderbaar bent?

Belangrijke zaken als je LinkedIn slim wilt inzetten en LinkedIn voor je wilt laten werken in je zoektocht naar nieuw werk of nieuwe opdrachten.

In de cursus LinkedInhoud leer je jezelf te presenteren zoals je bent op LinkedIn, waardoor je jezelf bijzonder interessant maakt voor de werkgevers en opdrachtgevers waarvoor jij in beeld wilt zijn.

LinkedInhoud is de driedaagse LinkedIn training die bij de basis van jouw werkzoekvraag begint; het vinden van de juiste woorden die je professionele ik beschrijven. Waar je vervolgens een glashelder LinkedInprofiel mee bouwt. En hoe je met handige tips zorgt dat je goed gevonden wordt op LinkedIn.

Wat kun je aan het eind van de cursus?
Aan het eind van deze LinkedIn training weet je jouw professionele ik helder en overzichtelijk op papier en op je LinkedInprofiel te zetten en kun je vervolgens LinkedIn zorgeloos inzetten op het moment dat jij het nodig hebt. Je doet dat in drie sessies van elk een dagdeel.

Dag 1 – Personal Branding (9 mei)

Aan het eind van deze module weet je welke woorden voor jou ‘werken’, omdat ze bij je passen. Je leert hoe je ze gebruikt om jezelf helder te omschrijven in je kopregel op LinkedIn, waardoor je gevonden wordt door en opvalt bij de juiste personen.

Dag 2 – Targetting (16 mei)

Aan het eind van deze module weet je hoe je jezelf zichtbaar maakt voor organisaties die voor jou interessant zijn. Je bouwt aan een lijst met zoekmogelijkheden naar werk, taken, functies en/of richtingen, je weet hoe je daar specifiek op kunt zoeken en hoe je eenvoudig solliciteert op LinkedIn.

Dag 3 – Socializing (23 mei)

Aan het eind van deze module heb je nieuwe manieren geleerd om op het juiste moment goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Je kent de manieren waarop je eenvoudig en effectief contact legt met mensen bij organisaties op LinkedIn en hoe je netwerkgesprekken (koffiegesprekken) regelt. En bovenal weet je hoe je constant zicht-op-jou ontwikkelt en hoe je je netwerk onderhoudt, zodat je dat netwerk ieder moment en eenvoudig in kan zetten als dat nodig is.

Meer over de inhoud van de LinkedInhoudsessies lees je hier: https://www.hetisnetwerken.nu/linkedinhoud/

Voor meer informatie: Klik hier

Back To Top