Ga naar hoofdinhoud

Het is Netwerken – Skills 2 Job – jouw skills

Datum: 06/10/2023
Tijd: 09:00 - 11:00
Locatie: Anders, Breestraat 122, Beverwijk
Toevoegen aan mijn agenda 10/06/2023 09:00

Het is Netwerken organiseert Skills 2 Job: Jouw skills.

Tijdens dit evenement ga je onder het genot van een kop koffie of thee met je collega-werkzoekers aan de slag om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Elk evenement staat in het teken van een van de vijf belangrijke thema’s die te maken heeft met werk vinden:

  • je cv
  • je LinkedInprofiel
  • je motivatiebrief
  • het kennismakingsgesprek
  • jouw skills, je professionele aanpak

Tijdens een Skills 2 Job event ga je met elkaar in gesprek over het thema. Zo geef je elkaar feedback op je cv’s of test je hoe je pitch klinkt. Je doet inspiratie op voor antwoorden op die altijd lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek of je helpt elkaar aan de juiste, passende woorden voor je Persoonlijke Professionele Profiel.

Deze Skills 2 Job heeft als thema: Jouw skills

Deze Skills 2 Job heeft als thema: jouw skills. Voor dit event neem je een opsomming van jouw skills mee. We gaan silent speeddaten – ja écht! – en met elkaar in gesprek over hoe je overkomt. Zodat je in je gesprekken op ontspannen manier duidelijk kunt maken wat jouw sterke punten zijn. Waardoor je je kans op die leuke baan beduidend vergroot.

Tijdens elk Skills 2 Job event zijn er vacatures die verrijkt zijn met een Skills©Finder profiel. Op een Skills©Finderprofiel staan persoonlijke talenten en skills, waardoor je direct ziet welk type mens er voor de vacature gezocht wordt. Past het type mens bij jouw eigen Persoonlijke Professionele Profiel? Dan geeft de Skills©Finder je extra woorden die je kunt gebruiken in je brief of gesprek om daarmee je kans om aan tafel te komen te vergroten en die baan te krijgen. Heb je zelf een vacature waar je over twijfelt? Laat die dan tijdens Skills 2 Job scannen op nieuwe mogelijkheden.

Deelname is gratis! Meld je aan via de button hieronder.

Back To Top