Ga naar hoofdinhoud

Het is Netwerken – Skills 2 Job – je cv

Datum: 19/04/2024
Tijd: 09:30 - 11:30
Locatie: Koffiehuis Anders, Breestraat 122, Beverwijk
Toevoegen aan mijn agenda 04/19/2024 09:30

Het is Netwerken organiseert Skills 2 Job: Je cv.

Tijdens dit evenement ga je onder het genot van een kop koffie of thee met je collega-werkzoekers aan de slag om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Elk evenement staat in het teken van een van de vijf belangrijke thema’s die te maken heeft met werk vinden:

• je cv

• je LinkedInprofiel

• je motivatiebrief

• het kennismakingsgesprek

• jouw skills, je professionele aanpak

Tijdens een Skills 2 Job event ga je met elkaar in gesprek over het thema. Zo geef je elkaar feedback op je cv’s of test je hoe je pitch klinkt. Je doet inspiratie op voor antwoorden op die altijd lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek of je helpt elkaar aan de juiste, passende woorden voor je Persoonlijke Professionele Profiel.

Deze Skills 2 Job heeft als thema: Je cv.

Voor dit evenement neem je je cv mee.
Je krijgt en geeft feedback op elkaars cv en we gaan met elkaar in gesprek over slimme tips, handigheidjes en overwegingen om je eigen cv zo krachtig te maken dat je je kans beduidend vergroot om uitgenodigd te worden op een kennismakingsgesprek.

Tijdens elk Skills 2 Job event zijn er vacatures die verrijkt zijn met een Skills©Finder profiel. Op een Skills©Finderprofiel staan persoonlijke talenten en skills, waardoor je direct ziet welk type mens er voor de vacature gezocht wordt. Past het type mens bij jouw eigen Persoonlijke Professionele Profiel? Dan geeft de Skills©Finder je extra woorden die je kunt gebruiken in je brief of gesprek om daarmee je kans om aan tafel te komen te vergroten en die baan te krijgen.

Heb je zelf een vacature waar je over twijfelt? Laat die dan tijdens Skills 2 Job scannen op nieuwe mogelijkheden.

Gratis?

Je betaalt met sociaal kapitaal. Dat wil zeggen dat je je kennis en tips deelt en actief meedenkt met de anderen. En je kop koffie of thee? Die is voor je eigen rekening. Meld je aan via de button hieronder!

Back To Top