Ga naar hoofdinhoud

Het is Netwerken – Skills 2 Job – Het kennismakingsgesprek

Datum: 20/10/2023
Tijd: 09:00 - 11:00
Locatie: Turquoise Coöperatie, Prinses Beatrixplein 51-53, Haarlem
Toevoegen aan mijn agenda 10/20/2023 09:00

Het is Netwerken organiseert Skills 2 Job: Het kennismakingsgesprek

Tijdens dit evenement ga je onder het genot van een kop koffie of thee met je collega-werkzoekers aan de slag om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Elk evenement staat in het teken van een van de vijf belangrijke thema’s die te maken heeft met werk vinden:

  • je cv
  • je LinkedInprofiel
  • je motivatiebrief
  • het kennismakingsgesprek
  • jouw skills, je professionele aanpak

Tijdens een Skills 2 Job event ga je met elkaar in gesprek over het thema. Zo geef je elkaar feedback op je cv’s of test je hoe je pitch klinkt. Je doet inspiratie op voor antwoorden op die altijd lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek of je helpt elkaar aan de juiste, passende woorden voor je Persoonlijke Professionele Profiel.

Deze Skills 2 Job heeft als thema: het kennismakingsgesprek

Heb je een voorbeeld van een situatie tijdens zo’n gesprek die je wilt bespreken? Breng die gerust mee. We gaan met elkaar in gesprek over slimme tips, handigheidjes en overwegingen, zodat je in je kennismakingsgesprekken de beste versie van je professioneel zelf kunt laten zien en daarmee je kans op die leuke baan beduidend vergroot.

Tijdens elk Skills 2 Job event zijn er vacatures die verrijkt zijn met een Skills©Finder profiel. Op een Skills©Finderprofiel staan persoonlijke talenten en skills, waardoor je direct ziet welk type mens er voor de vacature gezocht wordt. Past het type mens bij jouw eigen Persoonlijke Professionele Profiel? Dan geeft de Skills©Finder je extra woorden die je kunt gebruiken in je brief of gesprek om daarmee je kans om aan tafel te komen te vergroten en die baan te krijgen. Heb je zelf een vacature waar je over twijfelt? Laat die dan tijdens Skills 2 Job scannen op nieuwe mogelijkheden.

Deelname is gratis! Meld je aan via de button hieronder.

Back To Top