Ga naar hoofdinhoud

Defensie Voorlichting

Datum: 20/10/2023
Tijd: 13:00 - 15:00
Locatie: Haarlem, Zijlsingel 1, Haarlem
Toevoegen aan mijn agenda 10/20/2023 13:00

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière en wil je meer weten over de mogelijkheden bij Defensie? Mis dan niet de voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond op 20 oktober. Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor jongeren tot 27 jaar die geïnteresseerd zijn in een loopbaan bij de Marine, Landmacht, Luchtmacht of Marechaussee.

Tijdens deze informatieve sessie krijg je de kans om meer te leren over de diverse rollen binnen Defensie. Het is niet alleen gericht op gevechtsrollen, maar ook op functies in techniek, bouw, gezondheidszorg en logistiek. Een recruiter zal je inzicht geven in de vele uitdagende en afwisselende functies, de bijbehorende opleidingen en werkzaamheden, en het sollicitatietraject.

Je krijgt ook informatie over de keuring en de toelatingseisen, evenals de (voor)opleidingen en doorgroeimogelijkheden binnen Defensie. Er zal voldoende gelegenheid zijn om al je vragen te stellen.

Dus, als je nieuwsgierig bent en wilt ontdekken of een carrière bij Defensie bij jou past, meld je dan snel aan via de website van Defensie.

Back To Top