Ga naar hoofdinhoud

Dag van Inclusie: Meld je aan!

Datum: 21/02/2023
Tijd: 14:30 - 17:00
Locatie: Telstar voetbalstadion, Minister van Houtenlaan 123, Velsen-Zuid
Toevoegen aan mijn agenda 02/21/2023 14:30

Meld je aan!

Op 21 februari organiseert WSP Zuid-Kennemerland in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag de Meet & Greet XXL, een evenement speciaal ontwikkeld voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Tijdens de Meet & Greet in het Telstar Stadion kun je vrijblijvend kennismaken met werkgevers die voor je openstaan en zo je kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Heb jij door je arbeidsbeperking moeite om een passende baan te vinden? Dan ben je dinsdagmiddag 21 februari van harte welkom om gratis deel te nemen aan de Meet&Greet. Kom naar het Telstar Stadion in Velsen-Zuid en maak kennis met werkgevers die voor jou open staan!

De meeste werkgevers komen uit de regio Kennemerland en er zitten een aantal landelijke werkgevers bij. Aan jou de keuze bij wie je wil aanschuiven. Kennismaken staat centraal. Ontdek kansen en ga op een informele manier met werkgevers in gesprek die open staan voor jou. Laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is. Je kunt met zo veel werkgevers in gesprek gaan als je wilt.

Om je goed voor te bereiden op de Meet&Greet en de gesprekken met werkgevers, organiseert Onbeperkt aan de Slag regelmatig Webinars waar je kosteloos aan kunt deelnemen.

WINACTIE: Bezoek de Meet&Greet en maak kans op twee vrijkaartjes voor een thuiswedstrijd van Telstar en/of merchandise!

Voor meer informatie en deelname aan de webinars, ga naar de website van Onbeperkt aan de Slag.

Wil je je meteen al aanmelden voor de Meet&Greet? Dat kan via deze link.

Back To Top