Ga naar hoofdinhoud

BaanBreker Proeverij

Datum: 13/02/2024
Tijd: 10:00 - 11:30
Toevoegen aan mijn agenda 02/13/2024 10:00

Het is Netwerken is een kennisplatform voor werkzoekenden. Regelmatig organiseren zij de BaanBreker, dé cursus voor iedereen die op een positieve manier en vooral effectief op zoek wil naar ander werk. Tijdens BaanBreker ga je op basis van je nieuw aangewakkerde nieuwsgierigheid op zoek naar en vervolgens in gesprek met mensen die interessant zijn in jouw zoektocht naar de door jou gewenste andere baan. 

Maak kennis met BaanBreker tijdens de Proeverij

Tijdens de Proeverij op dinsdag 13 februari 2024 ontvang je alle informatie over BaanBreker. We laten je er alvast een beetje aan proeven en laten je merken waarom deze training nu zo anders is. Je kunt al je vragen stellen en alvast kennismaken met gelijkgestemden. Want iedereen die meedoet begint vol goede moed aan dezelfde journey. 

Solliciteren voordat er een vacature is

Werkt dat dan? Jazeker! Meer dan 75% van de deelnemers vond hun leuke en passende nieuwe werk. Deze veertiende BaanBreker start zodra we 5 deelnemers hebben. Ben je werkzoekend? Of oriënteer je je op nieuw werk? En heb je een schat aan werkervaring?
Je bent van harte welkom! 

Meld je aan!

De Proeverij is gratis toegankelijk. Meer lezen over BaanBreker en je meteen aanmelden? Dat kan op de website van Het is Netwerken via de link hieronder.

Meld je aan

Back To Top