Ga naar hoofdinhoud

Kom met gemak
snel aan de bak!

Benieuwd hoe? Lees gauw verder

Wat heb jij nodig om te kunnen werken?

Zou je willen werken? Maar lukt het je niet om aan de bak te komen? Bijvoorbeeld omdat je niet weet wat voor werk bij je past? Omdat je denkt dat je niet genoeg opleiding of ervaring hebt? Misschien vind je solliciteren moeilijk? Denk je dat je Nederlands niet goed genoeg is? Heb je een handicap die werken in de weg staat? Of is er iets anders aan de hand? Wij kunnen je helpen om de juiste stappen te zetten. 

Pak die kans

Wil jij aan de bak om jouw kans op werk te vergroten? Kom dan snel eens een bakkie doen bij ZKIJ Werkt Door! Wij gaan helemaal gratis en vrijblijvend met je op zoek naar de juiste stappen voor jou. Denk aan een taalcursus, praktijkleren, sollicitatietraining of iets anders. We helpen je graag, want er is op dit moment een groot personeelstekort. Wat je ervaring ook is, er zijn genoeg kansen om aan de bak te komen, óók in deze regio!

Wat kunnen wij bieden

Weet jij nog niet helemaal wat je wilt, waar je je in kunt ontwikkelen of welke branche bij jou past? Doe onze keuzehulp en aan de hand van jouw antwoorden kunnen wij een passend advies geven.  
Ben jij klaar om aan jezelf te werken? Wil je bijvoorbeeld weten hoe je jezelf goed kunt presenteren, hoe je een CV opmaakt of wil je weten wat jouw talenten zijn? Laat ons je ondersteunen om jezelf klaar te stomen voor de Nederlandse arbeidsmarkt.  
Leren is eigenlijk het leukste wat er is. Ontwikkel jezelf op professioneel gebied zodat jij je kans op werk vergroot. Wij kunnen samen kijken wat de beste stappen zijn voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een vak leren bij een bedrijf, een korte cursus doen of praktijkervaring op doen. 
Als je weet wat je wilt kunnen we samen kijken waar je dit kunt gaan doen. We kunnen samen vacatures zoeken, ga naar een banenmarkt of misschien kunnen we samen een stageplek vinden.
Taal kan een drempel vormen bij het vinden van een baan, vooral als de functie vereist dat je een bepaalde taal spreekt. Je kunt via ons met een taalmaatje Nederlands leren of in een groep. Door je taalvaardigheid te verbeteren vergroot je je kans op de Nederlandse arbeidsmarkt. 

Zij zijn al aan de bak

Anderen zijn je voorgegaan en hebben de juiste stappen gezet in hun ontwikkeling. 
Hoe dat is gelukt, lees je in deze succesverhalen. 

Ferry werkt door in de ICT!

Ferry (31) wilde graag omscholen naar de ICT. Via zijn jobcoach van IJmond Werkt! werd…

Lees verder

Roger werkt door!

Roger (51) was jaren uit het arbeidsproces geweest vanwege de zorg voor zijn gezin en…

Lees verder

Het kan: op je 63e omscholen

Drieënzestig jaar en dan nog omscholen? Maurice Funcken deed het en daar heeft hij geen…

Lees verder
Keuzehulp, Werkfit, Leren, Werk Vinden, Taal. ZKIJ Werkt Door

Gaan we samen aan de bak?

Wil jij ook jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? We gaan graag met je in gesprek, om te kijken wat de beste stappen zijn voor jou. Je zit nergens aan vast en dit kost je niets. 

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: 

Bakkie doen?

Wij gaan graag met je in gesprek over wat er bij jou past.  

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Privacybeleid*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als je andere vragen hebt, kun je die mailen naar: rmt.zkij@zkijwerktdoor.nl.

Hopelijk zien we je binnenkort en gaan we samen aan de bak!

Back To Top